Fravælg deling af din information

Som beskrevet i vores privatlivspolitik indsamler vi personlige oplysninger fra dine interaktioner med os og vores hjemmeside, herunder gennem cookies og lignende teknologier. Vi kan også dele disse personlige oplysninger med tredjeparter, herunder reklamepartnere. Dette gør vi for at vise dig annoncer på andre hjemmesider, der er mere relevante for dine interesser, og af andre årsager beskrevet i vores privatlivspolitik.

Deling af personlige oplysninger til målrettet annoncering baseret på din interaktion på forskellige hjemmesider kan betragtes som "salg", "deling" eller "målrettet annoncering". Alle vores kunder har muligheden for at fravælge disse aktiviteter. Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed for at fravælge, bedes du følge instruktionerne nedenfor.

Hvis du besøger vores hjemmeside og signalerer om fravalgspræference for Global Privacy Control, vil vi, afhængigt af hvor du er, behandle dette som en anmodning om at fravælge aktivitet, der kan betragtes som et "salg" eller "deling" af personlige oplysninger, eller andre anvendelser, der kan betragtes som målrettet annoncering for den enhed og browser, du brugte til at besøge vores hjemmeside.